Cover-DreamBoutique-Cursuri-de-teatru-pentru-copii

De ce Dream Boutique?

Experiență de 10 ani în training de teatru și 5 ani experiență în lucrul cu copii din variate categorii sociale și culturale;

Expertiză în actorie și tehnici de dezvoltare personală prin teatru, personal absolvent UNATC I.L. Caragiale București;

Spectacole adaptate și personalizate pentru fiecare grupa de teatru în funcție de vârstă, valorificarea potențialului fiecărui copil etc;

De ce sa-ti inscrii copilul la un curs de teatru?

Nu, nu pentru a-l transforma in actor celebru peste noapte, ci pentru a-i oferi prilejul de a-si dezvolta interiorul intr-un mod sanatos si armonios, cursurile de teatru pentru copii fiind in primul rand cursuri de dezvoltare personala. Vizualizati mai jos un clip realizat impreuna cu grupa curenta de la cursurile de teatru pentru copii DreamBoutique.

Cum facem asta?

Folosind un limbaj pedagogic teatral apropiat varstei lor - jocul.

Ce anume va invata participand la acest curs?

Jucandu-se, copilul tau va capata incredere in sine, va invata sa-si exprime liber, dar argumentat opiniile, va invata sa lucreze in echipa. Exercitiile de miscare, atentie, cele pentru dezvoltarea imaginatiei, precum si cele de memorie afectiva, il vor ajuta sa se dezvolte intr-o maniera placuta, alaturi de colegii de curs.

Rezultatele sunt vizibile?

Cu ocazia finalizarii primului modul, te invitam sa paricipi la un curs deschis de teatru, pentru a-ti observa copilul „jucandu-se serios”. Il vei descoperi mai liber in gandire si exprimare, cu mai putina teama de public, incantat de a face parte dintr-o echipa.

Ce se intampla dupa primul modul?

Odata puse bazele increderii si exprimarii, in celelalte doua module vom trece de la scene de improvizatie, la scene de teatru specifice varstei lor. Copilul tau va fi pregatit sa performeze pe o scena, intr-un context teatral, organizat special pentru el; de asemenea va filma sketchuri ale caror concepte si scenarii vor fi realizate chiar de el, sub indrumarea unui specialist in domeniu.

despre-echipa-dreamboutique

Echipa

Echipa DreamBoutique O intreaga echipa de artisti din toate domeniile abia asteapta sa te cunoasca si sa imparta cu tine energia, cunostintele, caldura si buna lor dispozitie!
Roxana Un om al soluției. Soluție găsită, soluție analizată, situație rezolvată, toată lumea împăcată.
Sergiu Un om al ideii Idei? 1,2,3.. Acum? Aici? Bun, pai facem asa...
Irina Un om de cuvânt Cuvânt dat, ținut, bine scris, bine rostit.

Arii de dezvoltare

Pornim de la o structură ce cuprinde 4 arii de dezvoltare:

Emotionala
(empatie)
Sociala
(responsabilitate, adaptabilitate)
Fizica
(coordonare, prezenta scenica)
De caracter
(seriozitate, generozitate)

Activitati

Programa noastră educațională non-formală cuprinde cursuri de teatru, joc și joacă, activități recreative ce vin în sprijinul dezvoltării personale a beneficiarului.

Urmărim să ne jucăm pentru a ne dezvolta comunicarea verbala și non-verbala, concentrarea si atentia prin adaptarea la varsta cursantilor a metodei Stanislavsky, piatra de temelie a actoriei moderne, precum si răbdarea, tenacitatea și mecanismele motrice, folosind exercitii simplificate din tehnica Meyerhold

jessica-ruscello-99566-unsplash

Beneficii

Proiecte

Scurta descriere a spectacolului “O altfel de poveste”, jucat la UnTeatru la inceputul anului

Era iarna, se auzeau colinde si fulgii de nea isi faceau timizi aparitia. S-a nascut intrebarea: ce inseamna pentru noi Craciunul?
Fara intarziere a venit si raspunsul: bucuria momentului daruirii. Am facut ce stim mai bine, am spus o poveste.
“O poveste de Craciun”, scrisa sublim de Charles Dickens, a inspirat o lume intreaga si acum, iata, si pe noi. Povestea clasica s-a transformat in prezenta si prin gandurile tinerilor actori DreamBoutique, iar studentii micii noastre scoli fiind deja intr-o etapa avansata, au propulsat textul lui Dickens la alte dimensiuni.
Spectacolul a imbracat forma ideala sub indrumarea d-lui regizor Aurel Palade si, daca ar mai fi lipsit ceva, ne-a fost daruit cu generozitate de catre Nidal Sefan, a carui muzica live a implinit povestea noastra.
“O altfel de poveste” pentru adulti, spusa de copii, traita de catre acesti tineri pentru public in februarie, in doua spectacole, cu doua distributii.
In februarie pentru ca am considerat ca putem respecta si trai in spiritul Craciunului in orice zi a anului.

afis 1-dreamboutique
afis 2-dreamboutique

Ce alte facilitati ofera pachetul de teatru?

20180127_163729

In cadrul pachetului de teatru este inclus si un curs de scriere creativa, in cadrul caruia copilul tau va invata sa-si astearna imaginatia, sensibilitatea si umorul pe hartie, urmand a le transpune scenic; va avea parte de o sedinta foto profesionala, pentru a putea fi introdus intr-o baza de date, care sa permita promovarea lui artistica, in vederea realizarii a diferite proiecte de teatru sau TV.

DreamBoutique-Slide-1

Totodata va avea parte de intalnirea mult asteptata de orice actor – cea cu regizorul. De asemenea, periodic, in functie de necesitatile grupului format, vor avea loc intalniri intre cursanti si artisti din diferite domenii, spre a aduce un plus de informatie devenirii lor artistice, aceste din urma intalniri fiind stabilite in prealabil, de comun acord, implicand un cost suplimentar pachetului.

Costuri

Prima sedinta este GRATUITA

PACHET STANDARD (Avans 1 luna)

LEI 250 /persoana/4 sedinte pe luna

PACHET VEDETA (avans 3 luni)

LEI 230 /persoana/4 sedinte pe luna

PACHET MEGASTAR (avans 6 luni)

LEI 200 /persoana/4 sedinte pe luna

Pachet Family

Solicitati /Oferta Personalizata

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la: