proiecte-teatru-dreamboutique

Scurta descriere a spectacolului “O altfel de poveste”, jucat la UnTeatru la inceputul anului

Era iarna, se auzeau colinde si fulgii de nea isi faceau timizi aparitia. S-a nascut intrebarea: ce inseamna pentru noi Craciunul?
Fara intarziere a venit si raspunsul: bucuria momentului daruirii. Am facut ce stim mai bine, am spus o poveste.
“O poveste de Craciun”, scrisa sublim de Charles Dickens, a inspirat o lume intreaga si acum, iata, si pe noi. Povestea clasica s-a transformat in prezenta si prin gandurile tinerilor actori DreamBoutique, iar studentii micii noastre scoli fiind deja intr-o etapa avansata, au propulsat textul lui Dickens la alte dimensiuni.
Spectacolul a imbracat forma ideala sub indrumarea d-lui regizor Aurel Palade si, daca ar mai fi lipsit ceva, ne-a fost daruit cu generozitate de catre Nidal Sefan, a carui muzica live a implinit povestea noastra.
“O altfel de poveste” pentru adulti, spusa de copii, traita de catre acesti tineri pentru public in februarie, in doua spectacole, cu doua distributii.
In februarie pentru ca am considerat ca putem respecta si trai in spiritul Craciunului in orice zi a anului.

afis 1-dreamboutique
afis 2-dreamboutique
foto-facilitati
echipa-dreamboutique-slide1
proiecte-deamboutique
proiecte-dreamboutique-1
proiecte-dreamboutique-2
proiecte-dreamboutique-3

Hai si tu in gasca noastra!

Daca vrei sa faca parte si copilul tau din urmatorul proiect marca DreamBoutique, te invitam la noi in vizita pe Bulevardul Mihail Kogalnicenu nr.49, vizavi de Facultatea de Drept. Poti programa o vizita pe mail: andreea.r.filip@gmail.com , sau la telefon: 0745608085- Roxana.