Cover-DreamBoutique-tabere-de-teatru-pentru-copii

Tabere de teatru —pentru copii

In cadrul taberei, copiii vor avea parte de workshop-uri de teatru, regie, scenografie si scriere creativa, sustinute de specialisti din fiecare domeniu (cu experienta in lucrul cu copiii);

In anii trecuti, am abordat cu cei mici atat actorie de teatru, cat si de film, atelierele au rezultat fie intr-un spectacol in care au jucat toti participantii, fie in sketch-uri comice, filmate de profesionisti.

La final, toata lumea va primi un DVD cu fotografiile si materialele filmate realizate in tabara. Parintii vor fi in permanenta tinuti la curent cu activitatile din timpul taberei, multumita articolelor mini-gazetei de tabara scrise chiar de cei mici, publicate in fiecare zi online pe grupul destinat taberei.

Sub atenta supraveghere a trainerilor, celor mici li se vor face fotografii profesionale pentru a fi inscrisi in baza de date a unei agentii de casting din Bucuresti in vederea colaborarii pentru diverse productii TV sau cinematografice. Se va face o mini-excursie pentru vizitarea obiectivelor importante din imprejurimi.

Cazarea se va face in camere de 3 paturi cu baie proprie, copiilor li se va oferi pensiune completa (3 mese pe zi + gustari) si transport din Bucuresti - Pensiune + retur. Locatia pensiunii este o zona linistita, in mijlocul naturii, departe de sosea, copiii bucurandu-se atat de priveliste, cat si de linistea si intimitatea necesare creatiei.