despre-echipa-dreamboutique

De ce DreamBoutique —Asa a inceput totul....

Din dragoste pentru frumos, pentru copii si pentru oameni in general...

Nu trebuie sa cauti; frumosul este in fiecare dintre noi si in jurul nostru; trebuie doar sa deschizi ochii sufletului sa-l vezi. Crezi ca e dificil? Vino in vizita la noi! Te asteptam cu bratele deschise, cu un zambet ghidus si o cana de ceai. Cat timp o savurezi, stam la o poveste si aflam despre tine, sau copilul tau, sau...copilul din tine; despre ceea ce va place, va pasioneaza si despre cum putem sa va ajutam sa va bucurati, macar o data pe saptamana de o activitate placuta voua.

Rasul si buna dispozitie sunt garantate! Nu te vom minti; nu toata lumea e facuta sa traiasca pe o scena, in lumina reflectoarelor, sau in fata camerei de filmat, insa toti cei care isi doresc, cu munca si pasiune, pot ajunge macar o data acolo. Pentru ceilalti, e suficienta relaxarea si buna dispozitie, sau posibilitatea de a aplica acasa, la scoala, sau la serviciu abilitatile dobandite in perioada in care ne-ati trecut pragul la un ceai.

Echipa

Fie ca vrei sa gusti din lumea teatrului, a muzicii, picturii, scrisului, dansului, sau oricarei alte activitati existente in casa noastra, fii sigur ca tu si/sau copilul tau veti fi indrumati de profesionisti si veti fi primiti in sanul unor colegi calzi, luminosi.

Jack Wilshere O intreaga echipa de artisti din toate domeniile abia asteapta sa te cunoasca si sa imparta cu tine energia, cunostintele, caldura si buna lor dispozitie!
Roxana Un om al soluției. Soluție găsită, soluție analizată, situație rezolvată, toată lumea împăcată.
Sergiu Un om al ideii Idei? 1,2,3.. Acum? Aici? Bun, pai facem asa...
Irina Un om de cuvânt Cuvânt dat, ținut, bine scris, bine rostit.